Glommen-Mjøsen Skog - Gode fordelsrabatter med Agrol og Agricard

Gode fordelsrabatter med Agrol og Agricard

Som skogeier i Glommen Mjøsen Skog er du sikkert opptatt av å gjøre gode kjøp. Gjennom fordelsavtalene i Agrol har kan du spare tid og penger på over 40 rabattavtaler hele året.

Merete Haagenrud 10.05.2021

Agrol støtter landbruket og skogbruket med felles innkjøpfordeler fra solide leverandører. Prisreduksjonen vi forhandler frem er det du som får.  

Alle fordelsavtalene finner du på agrol.no, fordelt på syv områder: Bil, Energi, Gård og bygg, Hjem og fritid, Reise, Telefoni og Agricard.

Hvilke planer står for tur?

Kanskje du drømmer om en ny bil, bruker mye anleggsdiesel eller har behov for en god og trygg strømavtale? Eller går du med tanker om å pusse opp eller bygge nytt? En velfortjent ferie på hotell? Nye briller? Ta med familien på Peppes Pizza? Agrol har avtaler som gir rabatter på det du trenger.

Slik får du tilgang til avtalene

Registrer deg gratis på agrol.no, logg inn for å se rabatter, og ta avtalene i bruk slik de er beskrevet. Husk at du må bruke e-postadressen som er tilknyttet skogeiersamvirket du er andelseier i ved registrering. Husk også å melde deg på nyhetsbrev.

Oppdag Agricard – Landbrukets kreditt- og fordelskort

Med Agricard kan du få et sikkert kort som gir deg fleksibilitet og fordelsrabatter på drivstoff hos Circle K, Best, YX og Eco-1 med flere. Les mer og søk om Agricard på agrol.no.

Agricard priseksempel ved utsatt betaling: Effektiv rente 25,49 %, v/15.000,- o/12 mnd. Kostnad 1865,43 kr. Totalt 16.865,43 kr

Om Agrol

Agrol eies 50 prosent av Norges Bondelag og 50 prosent av Norske Felleskjøp. Agrol-avtalene kan benyttes av medlemmer i følgende organisasjoner:

  • Norges Bondelag
  • Felleskjøpet Agri og Felleskjøpet Rogaland Agder
  • Skogeiersamvirkene under Norges Skogeierforbund
  • Norges Bygdekvinnelag og Norges Bygdeungdomslag
  • Ansatte og pensjonister i bedrifter tilknyttet Norsk Landbrukssamvirke

www.agrol.no