Hopp til innhold

Ydalir skole vant fram i konkurransen mot 12 andre trebygninger fra hele landet. Kåringen er utført av Tenk Tre, som er et felles bransjeinitiativ fra skog- og trenæringen i Norge, der målet er å vise hvordan skog og tre kan bidra i klimakampen. I fjor vant Finansparken i Stavanger. 

inendy.jpg
Elevrådsleder Marius Kjellaas og prosjektleder Tenk Tre, Ellen Alfsen, med diplomet. Foto: Linda Vespestad, Elverum kommune. 

– Veldig stas

Prosjektleder for Tenk Tre, Ellen Alfsen, var på Ydalir skole for å overrekke diplom og is til barna. Elevrådsleder Marius Kjellaas tok imot diplomet på vegne av skolen.

– Det er kult at skolen har fått pris. Jeg synes skolen vår er kjempefin. Noe av det beste er den store gymsalen og klatreveggen, sier Marius. 

Til stede på utdelingen var elevrådet på skolen, rektor Monica Bekkelien og formannskapet med ordfører Lillian Skjærvik og kommunedirektør Kristian Trengereid.

ydalirhei.JPGYdalir skole og barnehage sto ferdig i 2019 og er en 1.-7.- skole i Elverums nye bydel Ydalir. I Ydalir skal det bygges et mangfold av boliger med lave energi- og vedlikeholdskostnader. Foto: Linda Vespestad, Elverum kommune. 

 

– Det er veldig stas å få en slik pris. Det setter vi veldig stor pris på. Vi er stolte av skolen vår, og synes det er artig at andre også legger merke til hvor fin den er. Så takk til alle som stemte på oss, og takk til Tenk Tre, sier rektor Monica Bekkelien ved Ydalir skole.

 

Du kan lese hele saken på Elverum kommune sine hjemmesider.