Hopp til innhold

Agrol støtter landbruket og skogbruket med felles innkjøpfordeler fra solide leverandører. Prisreduksjonen vi forhandler frem er det du som får.

Alle fordelsavtalene finner du på agrol.no, fordelt på åtte områder: Bil, Drivstoff og lading, Energi, Mobil og data, Gård og bygg, Hjem og fritid, Reise og Agricard.

Hvilke planer står for tur?

Kanskje du drømmer om en ny bil, bruker mye anleggsdiesel eller har behov for en god og trygg strømavtale? Eller går du med tanker om å pusse opp eller bygge nytt? En velfortjent ferie på hotell? Nye briller? Ta med familien på Peppes Pizza? Agrol-avtalene gir deg mange nyttige rabatter.

Slik får du tilgang til avtalene

Registrer deg gratis på agrol.no, logg inn for å se rabatter, og ta avtalene i bruk slik de er beskrevet. Husk også å melde deg på nyhetsbrev. Les om hvordan du registrerer deg her.

Oppdag Agricard – Landbrukets kreditt- og fordelskort

Agricard* er et sikkert kort som gir deg fleksibilitet og fordeler som rabatt på drivstoff hos Circle K, Best, YX og Uno-X med flere. Les mer og søk om Agricard på agrol.no.

*Agricard: Eff. rente v/utsatt betaling opptil 28,94 %, 15.000 o/12 mnd. Kost. 2.094 kr. Tot.17.094 kr.

Om Agrol – Landbrukets fordelsprogram

Agrol eies 50 prosent av Norges Bondelag og 50 prosent av Felleskjøpet Agri. Agrol-avtalene kan benyttes av medlemmer i følgende organisasjoner:

  • Norges Bondelag
  • Felleskjøpet Agri og Felleskjøpet Rogaland Agder
  • Skogeiersamvirkene under Norges Skogeierforbund
  • Norges Bygdekvinnelag og Norges Bygdeungdomslag
  • Ansatte og pensjonister i bedrifter tilknyttet Norsk Landbrukssamvirke