Hopp til innhold

Gudmund Nordtun har vært administerende direktør i Glommen Mjøsen Skog SA siden sammenslåingen mellom Mjøsen Skog og Glommen Skog i 2019. 

Styreleder Heidi Hemstad i Glommen Mjøsen Skog ønsker jubilanten tillykke med dagen:

– Våre hjerteligste gratulasjoner går til Gudmund som fyller 50 år den 12. april 2021. Vi er svært glade for å ha Gudmund med på laget, sier  Hemstad.

– Gudmund er en arbeidsom, æreskjær og en godt likt leder som ser fremover. Vi trenger en administrerende direktør som ham, med pågangsmot og visjoner, i Norges største skogsamvirke.

Jubilanten ble behørig feiret på koronavis i dag, da styreleder og personalsjef Jo Petter Grindstad leverte lunsj, marsipankake og blomster på hjemmekontoret i dag.

– Vi ønsker ham alt godt på dagen og en trivelig feiring sammen med familien i kveld, sier Hemstad.

Gudmund Nordtun startet som adm. dir i daværende Glommen Skog i februar 2017, og kom da fra stillingen som daglig leder for Pegasus Helicopter. Nordtun er født og oppvokst i Rendalen og fullførte sin master innen ressursøkonomi og planlegging ved Norges landbrukshøgskole (nå NMBU). Han også lang fartstid hos Treschow-Fritzøe, både som skogsjef og administrerende direktør.