Hopp til innhold

Vi inviterer til en trivelig kveld i en god atmosfære med fokus på grunnleggende kunnskap om skogbruk og grunneierspørsmål.

Starter i region Havass

Kurset er foreløpig satt opp i Havass, og vil senere bli intodusert i hele Glommen Mjøsens Skogs geografi. Lokaliseringen er Halden – Sørbrøden Gård 16. oktober, Ørje – våre lokaler 17. oktober og Rødnesjøen – Joval Gård 22. oktober. Møtene begynner kl.18.30 og det blir servering av lokal mat.

– Det ligger mange spørsmål i lufta når en skal eie og forvalte skog med alt det innebærer av beslutninger og veivalg. Glommen Mjøen inviterer til et gratis kurs der vi samtaler om dette tema. I første omgang går tilbudet ut i vårt område i sør, men etter hvert vil vi bredde dette utover hele andelslagets geografi. Det er en spennende og utfordrende oppgave å bli skogeier og vårt mål er å skape trygghet i denne rollen, sier Ivar Stuve fra Glommen Mjøsen Skog.

Vil melde deg på eller har du spørsmål ta kontakt med Anders Niklas Buer (anb@glommen.no – 909 59 666)  eller Ivar Stuve (is@glommen.no – 405 12 722).