Hopp til innhold

Vi jobber med grønn verdiskaping i skogen hver eneste dag. Vår fortelling handler om forvaltning av en fornybar ressurs, om å videreutvikle vår plass i ett samfunn med mindre utslipp og å være med på å sette premissene for det grønne skiftet. Vi jobber for at skogeiere skal ta valg for skogen sin som bygger verdier, trygger grunneierretten og sørger for tilgjengelig fornybart materiale til norsk industri og samfunn.

Nå søker vi leder for kommunikasjon og marked. Du vil få et helhetlig ansvar for vår kommunikasjon og vår merkevare, på strategisk og operativt nivå. En viktig oppgave vil være å videreutvikle vår posisjon og merkevarestrategi, samt bidra til å styrke markedsføringen av våre tjenester og vår rolle som en aktiv samfunnsaktør.

Vi søker en målrettet, selvstendig og handlekraftig leder. Du inspireres av tanken om å kommunisere skogens rolle i det grønne skiftet og er nysgjerrig på å forstå alle de ulike aktørene som er opptatt av skogen, både når det gjelder bærekraft og det kommersielle. Du er nøyaktig og analytisk i din tilnærming, og evner å sette en god strategisk retning, samtidig som du må «ha skoa på», være operativ og ha kjennskap til å produsere innhold, både tekstlig og visuelt.

Du har god kommersiell innsikt og god erfaring fra kommunikasjon i en større kompleks virksomhet. Rett kandidat har høyere utdannelse innen kommunikasjon, markedsføring, PR eller journalistikk, samt noen års ledererfaring. Rollen er en del av øverste ledergruppe og rapporterer til administrerende direktør. Arbeidssted kan være ved Elverum eller Lillehammer.

Interessert? Kontakt Visindi ved Monica Strysse, tlf. 971 00 769, Christian Høie Lie, tlf. 984 84 870 eller Atle Ronglan, tlf 966 27 089. Alle søknader behandles konfidensielt. Søknad med CV sendes snarest og senest 18. mai via www.visindi.no

Annsonse - leder kommunikasjon og marked.jpg