Hopp til innhold

– Vi gleder oss til å delta på årets Stavsmartn. Dette er en av de største møteplassene for bønder og skogeiere i denne regionen, og vi håper mange tar turen innom standen vår for å hilse på oss, sier kommunikasjonssjef i Glommen Mjøsen Skog, Silje Ludvigsen. 

Stavsmartn på Tretten i Gudbrandsdalen har blitt arrangert i mer enn 200 år og er fra gammelt av en salgsmartn for hest. Fortsatt står hesten sterkt med føll- og årringsutstillinger, rasepresentasjoner, westernshow og hesteopptog. Men Stavsmartn har utviklet seg til å inneholde et stort spekter av foredrag, lokalmat, konserter, utstillinger og underholdning for hele familien.


Hvert år inviteres skoleklassene til å bygge sine egne trehytter på Stavsmartn. Foto: Silje Ludvigsen

Stekt flesk, fusjonsprat og konkurranse
Glommen Mjøsen Skog sin stand finner du på Landbrukstunet 18. – 20. oktober. Fagfolkene våre står klare til å svare på skogspørsmål. Det vil bli servert stekt flesk, bålkaffe. Det blir også konkurranse med fine premier. 

Administrerende direktør Gudmund Nordtun, skogsjef Johannes Bergum og organisasjonssjef Per Skaare er også på plass på lørdag. 

– Glommen Mjøsen Skog er godt i gang med fusjonsprosessen. På standen på lørdag står skogsjefen, direktøren og organisasjonssjefen. Har du spørsmål rundt det nye selskapet, er du hjertelig velkommen til å slå av en prat.Vi ønsker å være en lyttende organisasjon, sier Ludvigsen.


Adm.dir. Gudmund Nordtun i Glommen Mjøsen Skog. Foto: Kristina Skamsar


Skogsjef Johannes Bergum. Foto: Kristina Skamsar