Hopp til innhold

– Det har vært gjort en formidabel innsats av hele organisasjonen, og det er det kort og godt bare å ta av seg hatten for. Vi skal også huske at Moelven har hatt ekstra utfordringer med å drive virksomhet i både Norge og Sverige. Spesielt med tanke på alle de restriksjoner som grensepasseringer og ulike regelverk har medført, sier Nordtun til Magasinet Skog.

Beste kvartalsresultatet for 3. kvartal siden 2007

Koronapandemien gjør at folk reiser mindre. Det ser også ut som de fortsetter å bruke mer penger på vedlikehold og oppussing.
Moelven kan nemlig melde om gode tall. Konsernet omsatte for 2.667,2 millioner kroner i tredje kvartal i år. Det er en økning på 319,9 millioner sammenlignet med samme periode i fjor. Driftsresultatet på 163,4 millioner er 119,8 millioner mer enn tilsvarende kvartal i fjor.

– Vi må være ærlige på at dette er tall vi ikke hadde ventet å se da Skandinavia og store deler av verden stengte ned i vår. Dette resultatet er vi naturligvis meget godt fornøyd med, sier konsernsjef Morten Kristiansen i Moelven Industrier ASA.

Største eier 

Glommen Mjøsen Skog er største eier av trelastkonsernet med en eierandel på 79 prosent.