Hopp til innhold

– For oss er Jakt- og fiskedagene en arena for å diskutere skogfag og få tilbakemeldinger på den aktiviteten vi driver. På standen treffer du flere av våre skogbruksledere og øvrige ansatte, samt representanter for våre samarbeidspartnere. Etter to års fravær ser vi fram til å treffes til en skogsprat, sier Sverre Holm.

Interessant for små og store

Som tidligere har vi også i år invitert en av våre samarbeidspartnere til å dele standen med oss. Johansen Skogsdrift i Elverum ble stiftet i 1977. I dag drives selskapet av tredje generasjon, fetterne Tom og Steffen Johansen, med 33 menn og kvinner på lønningslisten.

– Med seg på standen har de en splitter ny tyninngsmaskin. Det blir mulighet for å kikke inn i førerhuset og få detaljerte opplysninger om ytelse og kapasitet på doningen.

Prøvekjøre drone?

– Skogbruket er inne i en digital tidsalder. Nå brukes i større grad drone der vi før måtte ut i felt for å gjøre registreringer. Nytt av året er en oppmerket løype som du kan få prøvekjøre med drone, forteller Sverre Holm.  

Spennende jobbmuligheter i grønne yrker 

I Glommen Mjøsen Skog har vi anslått at det i løpet av de neste ti årene vil være behov for å rekruttere over 30 årsverk.

– Vi vil også ha behov for de som har kombinasjonsutdanninger og kompetanse fra andre fagfelt enn rene skogfag. Vi forteller deg gjerne mer om utdanningsmuligheter og framtidige jobbmuligheter i skogbruket. 

– Er du interessert i skog håper vi du stikker innom og slår av en prat med en av oss, sier Sverre Holm. 

Link til programmet for jakt- og fiskedagene finner du her