Hopp til innhold

Kommunikasjonsrådgiver / digital markedsfører

Får du ekstra kraft av en jobb med mening, med klare mål å kjempe for?  

I Glommen Mjøsen Skog jobber vi med grønn verdiskaping i skogen hver eneste dag. Vi bidrar til forvaltning av en av naturens viktigste ressurser, og vil være med på å sette premissene for det grønne skiftet. Vårt mål er at skogeiere skal ta valg for skogen sin som bygger verdier og sørger for tilgjengelig fornybart materiale til norsk industri og samfunn. 

Har du lyst til å bygge kunnskap om skogens rolle i fornybarsamfunnet?  

I Glommen Mjøsen Skog er vi så heldige å få jobbe med noe som enhver har et forhold til – skog og tre. Som tur- og rekreasjonsområde, som byggemateriale eller som foredlede produkter som papir og pappemballasje er alle i daglig kontakt med vår verdikjede. Vi fremmer kunnskap om det langsiktige og bærekraftige arbeidet som ligger bak den fornybare råvaren tre. 

Vil du gjøre en forskjell på et lag preget av kort veg fra ord til handling og resultat?  

I Glommen Mjøsen Skog jobber vi effektivt og målrettet med bredden av kommunikasjonsfaget. Vi har en hverdag preget av varierte arbeidsoppgaver, og er ute etter deg som både kan selge budskap og produkter/tjenester.

Her får du muligheter til å ta steg innen ulike arbeidsfelt: Historiefortelling på nettside, sosiale medier og video, markedskampanjer, budskapsutforming til foredrag og innlegg, kontakt med tradisjonelle medier, arrangement og internkommunikasjon.

Vi har ei solid digital verktøykasse og en bedriftskultur som fremmer vekst og satsing på kommunikasjon. Veien er aldri lang til en hjelpsom kollega og en utviklende samtale. 

Ønskede kvalifikasjoner: 

  • Høyere utdanning innen kommunikasjon, markedsføring, PR eller journalistikk 
  • Erfaring fra kommunikasjons- og/eller markedsarbeid, gjerne fra kompleks virksomhet 
  • Høy digital kompetanse, inkl innholdsproduksjon og tekniske ferdigheter innen SoMe og andre plattformer. Videoerfaring er et stort pluss. 

Ettertraktede egenskaper: 

  • Sans for salg og markedsføring 
  • Kunnskap om og teft for budskapsutforming, med sikker språkføring og tilpasning til målgrupper 
  • Visuelt blikk  
  • Kreativ på ideer, praktisk på løsninger 
  • Strukturert og initiativrik, både ved selvstendig jobbing og i samarbeid med andre  

Kommunikasjonsavdelingen i Glommen Mjøsen Skog har ansvar for ekstern og intern kommunikasjon, markedskommunikasjon, profilering og sponsing. Avdelingen vil bestå av tre medarbeidere.  

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, bedriftshelsetjeneste og gode pensjonsordninger. Kontorsted Lillehammer, Elverum eller etter avtale.  

Interessert? Kontakt gjerne leder for kommunikasjon og marked, Guro Breck, 95779208. Alle søknader behandles konfidensielt. Søknad med CV sendes snarest og senest 26. februar 2023. 

Bruk søknadsskjema på finn.no. Vi ønsker at du laster opp både full søknadstekst og CV der. 

 

Om Glommen Mjøsen Skog

Glommen Mjøsen Skog SA er et skogeierandelslag, eid av over 7100 skogeiere. Vi er landets største aktør innen tømmeromsetning og skogbruksplaner. Vår virksomhet omfatter for øvrig skogtjenester, næringspolitikk, rådgiving, samt eierskap i skogindustri. Vi er majoritetseier i Moelven Industrier ASA, og er et av Innlandets største selskaper. Vi omsetter for over 2 milliarder kroner. Glommen Mjøsen Skog har 135 ansatte. Vi har kontorer over hele Innlandet og deler av Viken fylke, med de to største i Elverum og Lillehammer. Selskapets forretningsadresse er Elverum.