Hopp til innhold

Glommen Mjøsen Skog har et bredt tjenesteområde og driver i et konkurranseutsatt marked. Som regionsjef i region Mjøsa får du ansvaret for å lede en stor avdeling i et aktivt skogbruksområde. Regionen består i dag av 15 medarbeidere som driver med tømmerkjøp og administrasjon av hogst- og skogkulturoppdrag.  

Som regionsjef er det en fordel om du har skogfaglig bakgrunn og kjennskap til mekanismene i tømmermarkedet. Vi ønsker at du har kommersiell teft, tenker produktutvikling og setter kunden i fokus. Glommen Mjøsen Skog er offensive digitalt, og du bør derfor ha interesse for å ta i bruk og få innsikt i ny teknologi for å effektivisere verdikjeden 

Regionsjefen tildeles mye tillit og handlingsrom. Dine medarbeidere er selvstendige og arbeider desentralisert. Vi ser etter deg som er strukturert og engasjert, med en teft for å utvikle gode lagspillere og sette sammen gode team.  

Les stillingsutslysningen og søk på finn.no

Om stillingen

  • Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, gode pensjonsordninger og bedriftshelsetjeneste. 
  • Rapporterer til skogsjef og er en del av ledergruppen i skogavdelingen. 
  • Regionen har kontorer på Gjøvik, Lillehammer og Ingeberg
  • Vi løser mye digitalt, men avdelingen er spredt, og noe reisevirksomhet må påregnes.

Søknad og CV kan også sendes direkte til skogsjef Torgrim Fjellstad tof@glommen-mjosen.no

Eventuelle spørsmål kan rettes til Torgrim Fjellstad, tlf. 99254125 eller administrerende direktør Gudmund Nordtun, tlf. 95723290.  

 

Søknadsfrist: 21. april