Hopp til innhold

Som skogbruksleder i Grue vil du arbeide i team med våre øvrige skogbruksledere i region Glåmdalen. Kontorsted er Flisa og ditt ansvarsområde vil være Grue.

Dine arbeidsoppgaver vil være kjøp av tømmer, salg og gjennomføring av skogtjenester, i tillegg gi skogfaglige råd og veiledning til skogeierne. Vi har utviklet gode digitale hjelpemidler, slik at skogbrukslederne har mulighet til å være mest mulig ute i felt.  

Du blir en del av et utviklende og kompetent arbeidsmiljø i et av Norges største skogeierandelslag. Vi motiveres av å skape engasjement for økt verdiskaping i skogen. Vi tilbyr godt arbeidsmiljø, konkurransedyktige betingelser, bedriftshelsetjeneste, god pensjonsordning og tjenestebil.

Kvalifikasjoner

For å trives i rollen må du være strukturert og like å jobbe med mennesker. Arbeidet består i oppsøkende virksomhet, inngå, gjennomføre og avslutte avtaler og være imøtekommende, kommunikativ og løsningsorientert. Du jobber i team, men har samtidig en svært selvstendig rolle i oppfølging av skogeier og entreprenør.

Vi søker deg som har relevant skogfaglig utdanning, på bachelornivå eller høyere. Annen bred og relevant praksis kan kompensere for manglende formalkompetanse. Du bør ha basis IT-kunnskap og god evne til å sette deg inn i nye ting.  

Spørsmål om stillingen: Regionsjef Fredrik B. Christiansen, tlf 913 45 697 fc@glommen-mjosen.no

Søknadsfrist: 5. mars 2021 

Om oss: Glommen Mjøsen Skog SA er et andelslag eid av over 7 000 skogeiere. Vårt hovedkontor ligger i Elverum, med flere kontorer fordelt på det meste av Østlandet. Vår virksomhet omfatter tømmeromsetning, skogtjenester, skogbruksplan, rådgivning, næringspolitikk og eierskap i skogindustri, bl a i Moelven Industrier. Vi har 140 ansatte og omsetter for ca 2,5 milliarder kroner.