Hopp til innhold

Som skogbruksleder i Elverum vil du arbeide i team med våre øvrige skogbruksledere i region Nord.

Du blir en del av et framoverlent og kompetent fagmiljø i et av Norges største skogeierandelslag, Glommen Mjøsen Skog. Vi motiveres av å skape engasjement for økt verdiskaping i skogen.

 

Arbeidsoppgaver

Dine arbeidsoppgaver vil være skogfaglig rådgivning, kjøp av tømmer, salg av skogtjenester og gi veiledning til skogeierne. Andre oppgaver kan også være aktuelle for å komplettere vårt øvrige lag.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø, konkurransedyktige betingelser, bedriftshelsetjeneste, god pensjonsordning og tjenestebil. Kontorsted er Glommen Mjøsen Skogs hovedkontor på Elverum eller etter avtale, og ditt ansvarsområde vil være deler av kommunene Elverum, Åmot og Trysil.

Kvalifikasjoner

For å trives i rollen må du være strukturert og like å jobbe med mennesker. Arbeidet består i oppsøkende virksomhet og inngå, gjennomføre og avslutte avtaler. Du må være imøtekommende, kommunikativ og løsningsorientert.

Du jobber i team, men har samtidig en selvstendig rolle i oppfølging av skogeier og entreprenør.

Vi søker deg som har relevant skogfaglig utdanning, på bachelornivå eller høyere. Annen bred og relevant praksis kan kompensere for manglende formalkompetanse. Du bør ha basis IT-kunnskap og god evne til å sette deg inn i nye ting.

Spørsmål om stillingen

Spørsmål om stillingen kan rettes til regionsjef Ingar Brennodden. Tlf 97745078.

Søknadsfrist

Søknadsfrist er 10. mai 2022. For å søke trykk her