Hopp til innhold

Som skogkulturleder i Glommen Mjøsen Skog vil du arbeide i team med våre medarbeidere i skogavdelingen i region Havass.  

Du blir en del av et framoverlent og kompetent fagmiljø i et av Norges største skogeierandelslag. I Glommen Mjøsen Skog motiveres vi av å skape engasjement for økt verdiskaping i skogen. 

Arbeidsoppgaver 
Dine arbeidsoppgaver vil være organisering av arbeidskraft og skogkulturaktivitet i området, det vil si planting, ungskogpleie, markberedning, gjødsling og plantefeltkontroll med mer. 

Du har ansvar for gjennomføringen av all skogkulturaktivitet i ditt område og fungerer som et bindeledd mellom skogbruksleder, skogeier og entreprenørene som utfører arbeidet i oppdrag for Glommen Mjøsen Skog.  

En viktig arbeidsoppgave er å se til at oppdragene gjennomføres i tråd med vår kvalitet- og miljøsertifisering.  Rådgivning av skogeiere innenfor skogkultur og sørge for økt aktivitet er også en del av stillingen.  

Kvalifikasjoner 
For å trives i rollen må du være strukturert og like å jobbe med mennesker. I perioder, spesielt i plantesesongen er det høyt tempo. Du må være imøtekommende, kommunikativ og løsningsorientert. 

Du jobber i team og har samtidig en selvstendig rolle i oppfølging av skogeier og entreprenør. 

Vi søker deg som har relevant skogfaglig utdanning, på bachelornivå eller høyere. Annen bred og relevant praksis kan kompensere for manglende formalkompetanse. Vårt arbeid foregår på digitale plattformer og du bør ha god forståelse eller interesse av å lære deg IT-systemer. God opplæring vil bli gitt.  

Vi tilbyr 
I Glommen Mjøsen Skog er vi opptatt av god bedriftskultur. Hos oss får du et godt arbeidsmiljø, konkurransedyktige betingelser, bedriftshelsetjeneste, god pensjonsordning og tjenestebil. Kontorsted etter avtale innenfor området – vi har lokalkontor i Ørje, Slitu og Halden. Oppstart etter avtale.  

Stillingsannonsen med kontaktinfo og søknadsfrist finner du her