Hopp til innhold

– Jeg har store forventninger og kjenner at jeg kommer til å glede meg til å stå opp om morgenen for å komme i gang. At jeg har Johan å spille ball med i oppstarten føles trygt. Han er godt kjent både med skogeierne og skogen, sier Wilhelm.

Wilhelm er nyutdannet fra Evenstad, og er en kandidat som Glommen Mjøsen Skog har hatt i kikkerten til en skogbrukslederstilling. 

– Ja, jeg slapp å søke da jeg fikk en hyggelig telefon fra skogsjefen om å komme på intervju. Heldigvis førte det til andre gangs intervju og til ansettelse. Jeg ser på Glommen Mjøsen Skog som en solid og spennende arbeidsplass, smiler han fornøyd.

Praktisk erfaring

Han er oppvokst på et småbruk på Grue Vestside hvor familien driver familiebedriften, Andersens Skogsdrift AS, som er en av Glommen Mjøsen Skogs entreprenører.

– Jeg er vel mer eller mindre født inn i skogbruket, og har allerede hatt oppdrag for Glommen Mjøsen Skog gjennom familiebedriften. Jeg har fått med meg mye praktisk erfaring og god kjennskap til mange entreprenører ved at jeg kjører lastebil og har flyttet maskiner for flere av dem. Å ha den praktiske bakgrunnen i tillegg til skogfagutdanningen, håper jeg er en god ballast å ha med seg, sier han.

Et godt lag

Regionsjef Fredrik Christensen er regionsjef i Glåmdalen som dekker kommunene Kongsvinger, Nord-Odal, Sør-Odal, Eidskog, Grue, Åsnes og  Våler. Han er fornøyd med ansettelsen av Wilhelm blant mange sterke kandidater.

– Det viser at Glommen Mjøsen Skog er en attraktiv arbeidsgiver. I det siste har vi har foretatt noen omrokeringer internt, og da Johan Bjørn signaliserte av han kunne tenke seg å begynne som skogkulturleder ble det igangsatt en søknadsprosess som førte til at vi fikk Wilhelm med på laget, sier Fredrik og legger til; – Jeg gleder meg over en flott mix av unge og erfarne som står på for å gi skogeierne god service og oppfølging i Glåmdalen.

Kontaktinfo:
Skogbruksleder Wilhelm Klingenberg Andersen | 986 20 388| wa@glommen-mjosen.no

Skogkulturleder Johan Bjørn | 482 24 163 | jb@glommen-mjosen.no