Glommen-Mjøsen Skog - Fullspekket skogarrangement i Solør

Fullspekket skogarrangement i Solør

Tillitsvalgte i Glommen Mjøsen Skog Solør med områdeleder, Arne Rønaasen, i spissen vil vise fram Solør-skogbrukets eventyrlige mulighet for verdiskaping og innovasjon på et fullspekket og interessant skogarrangement 26. februar.

Merete Haagenrud 20.02.2020

- Nå må vi gripe sjansen, sier områdetillitsvalgt Arne Rønaasen i Glommem Mjøsen Skog til iSolør. – Solør ligger midt i smørøyet. Distriktet mellom Kongsvinger og Elverum er det viktigste skogområdet i hele landet. Mye av dette tar vi som en selvfølge, men vi kan slå oss på bringen med den posisjonen vi har, og vi har mulighet til å gjøre mye mer.

Velkommen til en dag i innovasjonens og verdiskapingens tegn

Fra programmet kan vi nevne at konserndirektør Morten Kristiansen kommer for å fortelle om flaggskipet Moelven Våler, Norges største sagbruk. Konsernbanksjef Pia Fisher i SR Bank, vil fortelle om Finansparken, et av Europas største næringsbygg i tre. Adm.dir. Gudmund Nordtun kommer for å fortelle om hvordan Glommen Technology snur på flisa for å skape ny industri.

- Vi tar også turen bortom "skogskolen" hvor du kan prøve deg i hogstmaskinsimulatoren under kyndig veiledning av elvene. Til lunsj byr vi på helgrillet villsvin. Dette og mye mer får du oppleve om du legger turen til Sønsterud 26.februar, forteller Rønaasen.

Til programmet

Lokalavisa iSolor har intervjuet elever ved Sønsterud og områdeleder Arne Rønaasen. Intervjuet leser du her isolor.no