Glommen-Mjøsen Skog - Gratulerer med seieren, Ydalir skole!

Gratulerer med seieren, Ydalir skole!

Ydalir skole, Foto: Tenk Tre

Ydalir skole i Elverum er kåret til årets trebygg 2020. Av 12 finalister var det Ydalir som fikk flest stemmer fra folket.

Merete Haagenrud 23.06.2021

Monica Bekkelien er rektor ved Ydalir skole og har vært med på byggeprosjektet fra start til slutt. Ydalir barneskole i Elverum er bygget i tre og er en del av en større, ny bydel der målet er nullutslipp.

Monica Bekkelien foto_TenkTre.jpg
Foto: Tenk Tre

- Jeg var med å definere drømmeskolen, og nå står jeg i den, sa rektor Monica Bekkelien da skolen åpnet dørene høsten 2019.

Årets trebygg 2020 

– Jeg synes prisen også er en anerkjennelse av prosessen rundt hele Ydalir prosjektet – smarte løsninger for framtida i en ny bydel, sier Bekkelien til Østlendingen

Hver måned velger redaksjonen i Tenk Tre ut et trebygg i Norge som de mener fortjener ekstra oppmerksomhet. Byggene har ulike funksjoner og er fra forskjellige steder i landet.

I april 2020 ble Ydalir skole kåret til månedens bygg, og står nå som vinner blant 12 finalister. Her kan du se de øvrige finalistene.

 

FAKTA:

Tenk Tre består av en rekke bedrifter og organisasjoner på tvers av hele verdikjeden i norsk skog- og trenæring. Sammen ønsker vi å vise hvordan skog og tre kan bidra i klimakampen.