Glommen-Mjøsen Skog - Vinneren i ALLMA-brukerundersøkelsen er kåret

Vinneren i ALLMA-brukerundersøkelsen er kåret

Vinneren av Ipad med ALLMA-app ble Bjørn Rønning fra Lillehammer. Han ble trukket ut som den heldige vinneren blant de 313 som besvarte brukerundersøkelsen.

Merete Haagenrud 07.06.2021

Bjørn Rønning ble oppringt etter at Vegard Lien og Odd Arne Brenn, henholdsvis GIS-koordinator og fagsjef ALLMA i Glommen Mjøsen Skog, hadde foretatt trekningen.

- Det var overraskende! Jeg var tilfeldigvis innom på ALLMA og lette etter noen data og ble fristet til å svare på undersøkelsen – veldig moro å vinne, sier Bjørn Rønning på telefonen.

Undersøkelsen rettet seg mot en gruppe av ALLMA-abonnentene. Premien, en Ipad med beskyttelsesdeksel mot fukt og støt, skal tåle å bli brukt i skogen. Med innlagt ALLMA-app er skogbruksplanen alltid med.  

- Vi er godt fornøyde med å ha fått drøyt 300 besvarelser av 1700 mulige. I undersøkelsen ville vi ha svar på brukeropplevelsen – hvordan skogeierne bruker ALLMA, hvor ofte de bruker ALLMA og hvordan de opplever brukervennligheten – alt for å kunne levere det produktet som skogeierne etterspør, sier Odd Arne Brenn.

Den glade vinneren får overrakt premien ved en senere anledning.