Hopp til innhold

Hele saken med Rolf Th. Holm kan du lese i Indre Akershus blad (for abonnenter). 

Rolf Th. Holm har sittet i styret i Glommen Mjøsen Skog i flere år. Sammen med familien driver han skogbruk i Setskog, og har nylig kjøpt gården Vestre Bunes.

Holm er daglig leder i Lilllestrøm Delta og aktiv innen etablerings- og eiendomsutvikling på Romerike. I en fersk artikkel i Indre Akerhus blad forteller Holm om sine planer for eiendommen og forretningsutviklingen.

Han har stor tro på at trevirke vil bli mer og mer etterspurt, og forteller at bærebjelken for ham er skogsdrift der han følger Glommen Mjøsens skogskjøtselsstrategi – EDEL.

– Det er for å stelle skogen optimalt i de forskjellige faser, slik at vi oppnår maks tilvekst og CO₂-binding ut ifra hva som er markens potensiale. Vi arbeider med å optimalisere skogproduksjonen. Trevirke tror vi kommer til å bli mye mer etterspurt i fremtiden, og er jo i tillegg en fornybar ressurs, sier Holm til Indre Akerhus blad

Holm forteller at han ønsker å få ned klimautslippene ved oppføring og drifting av bygg. Et av de langsiktige målene er å tilby klimanøytrale leiekontrakter, og knytte sammen skogproduksjon med stor CO₂-binding med bærekraftig eiendomsforvaltning.