Hopp til innhold

– For oss er Jakt- og fiskedagene en arena for å diskutere skogfag og få tilbakemeldinger på den aktiviteten vi driver og gjerne synspunkter på fusjonen mellom Glommen og Mjøsen. I det forbindelse blir det ekstra aktivitet på standen, blant annet med demonstrasjon av ALLMA, den digitale skogbruksplanen, forteller fagsjef Sverre Holm.

Torsdag 8. august – søndag 11. august foregår De Nordiske Jakt og Fiskedager på Skogmuseet i Elverum. Glommen Mjøsen har egen stand hvor du treffer skogbruksledere og ansatte i administrasjonen, i tillegg til representanter for samarbeidspartnere.

Tungt utstyr fra John Deere
I år er det John Deere som stiller med det tunge utstyret. For anledningen blir Elverumsentreprenør Knut Magnors nye hogstmaskin å se på standen. For innvidde er det en 1270 G, den første modellen med IBC-kranspiss-styring, det vil si at maskinen “tenker selv” og kjører enkelte funksjoner automatisk.

– Det blir mulighet for å kikke inn i førerhuset og få detaljerte opplysninger om ytelse og kapasitet på doningen, sier Holm.

Gjettekonkurranse med flotte premier
– I fjor fikk vi kjemperespons på gjettekonkurransen vår. Dermed gjentar vi den i år, selvfølgelig med en ny tømmerstokk som vi ber deg tippe volumet på. Det vanker en flott premie til hovedvinneren og trøstegevinster til ti av de som kommer nærmest, sier Sverre Holm

Er du interessert i skog håper vi du stikker innom og slår av en prat med en av oss over en kopp skogkaffe.

Link til programmet for jakt- og fiskedagene finner du her