Hopp til innhold

De fem første som fikk overrakt nøkkelen til sin nye Toyota Hilux er godt fornøyd med det de ser. Skogkulturansvarlig Anne Guri Kløvstad, driftsleder Roy Arne Martinsen, virkescontroller Even Haugen og skogbrukslederne Espen Carlsen og Anders Iverslien er store smil.

– Vi liker godt uttrykket på bilene. Det er ingen tvil om at vi jobber med skog og det er heller ingen tvil om at vi jobber i samme selskap.

– Det er en ekstra motivasjon å få sin egen, splitter nye bil, sier de.

På tide med utskifting

Det var ikke aktuelt å gå til det skrittet å skifte ut bilparken da Glommen og Mjøsen ble fusjonert i 2019. Noen av bilene var relativt nye og det var forståelse internt for at det ble valgt en nøktern tilnærming til utskifting og omprofilering. Nå har de eldste bilene rullet på veiene siden 2014 og det er derfor en godt innkjørt bilflåte som blir skiftet ut.

– De nye bilene vil være med på å understreke vår felles identitet, sier Gudmund Nordtun.

– Hele den gamle bilflåten er tatt i innbytte hos Elverum Sport Bilsalg. De nye bilene rulles ut fortløpende og samtlige biler skal etter planen være på veien i løpet av oktober og november.

Lokale aktører

Store investeringer krever godt forarbeid, og det har vært gjennomført anbudsrunder for å finne samarbeidspartnere på selve bilkjøpet og på design og foliering.

– Valget falt på lokale samarbeidspartnere. Bilene leveres av Elverum Sport Bilsalg og design og foliering leveres av Trysilfirmaet Opsis Profil og Print, forteller personalsjef Jo Petter Grindstad i Glommen Mjøsen Skog.

Intern avstemming

Bilens utseende har vært en viktig del av prosessen. Vi ønsket et vennlig, men formelt uttrykk, hvor trær gjerne kunne være en del av uttrykket. Etter noen runder gikk vi videre til en intern avstemming.

– Dette er en viktig del av identiteten vår og vårt ansikt utad. Bilene brukes av våre folk i felt og er vårt fremste markedsføringstiltak lokalt, sier Gudmund Nordtun.

Spesialavtale til Glommen Mjøsen Skogs andelseiere

Daglig leder Terje Eddie Olsen i Elverum Sport Bilsalg AS forteller at den gunstige avtalen også går til Glommen Mjøsen Skogs andelseiere.

– Dette er vår største kontrakt noensinne. Vi er utrolig fornøyde med at Glommen Mjøsen Skog satset lokalt og valgte oss. Men så ligger det også en god avtale i bunnen. Som en solid selvstendig aktør uten «kjedetilknytning» har vi strukket oss langt, og vi har kommet fram til betingelser som en sjelden ser i vår bransje.

– De samme betingelsene har vi gleden av å tilby Glommen Mjøsen Skogs andelseiere, forteller Terje Eddie Olsen.

– Vi har valgt å konsentrere oss om Toyota, et bilmerke som mange av andelseierne kjører allerede. Betingelsene vil variere i forhold til hvilken bilmodell du velger. Drømmer du for eksempel om ny Toyota Hilux gir vi hele 14 prosent rabatt.

– Det kan lønne seg å ta kontakt med oss, sier Terje Eddie Olsen.

 

Nedenfor er noen detaljer fra profileringen. 

DSC_0554.JPG

DSC_0555.JPG

DSC_0557.JPG