Hopp til innhold

Stavsmartn på Tretten i Gudbrandsdalen har blitt arrangert i mer enn 200 år og er etter gammelt av en salgsmartn. I tillegg til salg har den utviklet seg til å inneholde aktiviteter og underholdning for hele familien. På landbrukstunet vil du finne Mjøsen Skog representert med egen stand.

ALLMA og EDEL
På standen til Mjøsen Skog vil du møte våre fagfolk som kan fortelle mer om blandt annet ALLMA og EDEL. ALLMA og EDEL er med på å gjøre det lettere og mer lønnsomt å drive skogbruk. Mens ALLMA er et digitalt verktøy som gir deg full oversikt over skogen din er EDEL et skogbehandlingsprogram  som skal hjelpe deg med å øke verdien i skogen din.

Mjøsen Skog sine fagfolk er tilgjengelig for spørsmål:

 – Fredag 19.10. kl 1200 – 1530 

 – Lørdag 20.10. kl 1000 – 1400 

 – Søndag 21.10. kl 1400 – 1600 

Miljø i landbruket
Øyer Tretten skogeierlag er en av flere faglag som representerer landbrukstunet. Hver år bestemmes et tema for landbrukstunet, og i år fokuseres det på miljø i landbruket. El- kjøretøy,bio-oppvarming, alternative produkter i kraftfor, solcelle teknologi, alpetraktorer og «no fence» med tanke på rydding av kratt med geit vil du høre mer om når du besøker landbrukstunet. I tillegg vil det bli aktiviteter for de små. Bygging av trehytte, hopping i høyet og tråtraktorbane er det bare å glede seg til.