Hopp til innhold

Bli med å sikre god lønnsomhet og forvaltning i skognæringen.

Vi jobber med grønn verdiskaping i skogen hver eneste dag. Vi bidrar til forvaltning av en fornybar ressurs, og ønsker å være med på å sette premissene for det grønne skiftet. Vi jobber for at skogeiere skal ta valg for skogen sin som bygger verdier, trygger grunneierretten og sørger for tilgjengelig fornybart materiale til norsk industri og samfunn.

Formålet er å bidra til at Glommen Mjøsen Skog skal ha de beste digitale produksjonslinjene for operativt skogbruk, og gode brukeropplevelser for skogeiere. I fremtidens skogbruk blir digitale løsninger svært viktig, og leder plan- og konsulenttjenester skal ha en sentral rolle og bidra til å utvikle nye tjenestetilbud til skogbruket.

Vi søker en målrettet, selvstendig og handlekraftig leder som har et forhold til skognæringen. Du er strategisk anlagt og har erfaring med digital tjenesteutvikling, produktutvikling og kommersialisering av nye tjenester. Du må ha kommersiell teft og evne å bygge kultur gjennom god endringsledelse.

Arbeidssted er primært på Lillehammer. Stillingen rapporterer til administrerende direktør og er en del av den øverste ledergruppen i Glommen Mjøsen Skog.

Interessert? Kontakt Visindi ved Atle Ronglan, tlf 966 27 089, Mads Yngve Storvik, tlf. 900 45 079 eller Håvard Nærland, tlf. 482 06 620. Alle søknader behandles konfidensielt. Søknad med CV sendes snarest.