Glommen-Mjøsen Skog - Vi søker skogbruksleder i Gjøvik/Toten

Vi søker skogbruksleder i Gjøvik/Toten

Spennende jobbmulighet i Glommen Mjøsen Skog - bli med på laget i en framtidsrettet næring!

Merete Haagenrud 23.09.2021

Som skogbruksleder i Gjøvik/Toten vil du arbeide i team med våre øvrige skogbruksledere i region Mjøsa. Kontorsted er Gjøvik og ditt ansvarsområde vil være Gjøvik/Toten.

Dine arbeidsoppgaver vil være kjøp av tømmer, salg av skogtjenester, i tillegg gi skogfaglige råd og veiledning til skogeierne.

Du blir en del av et framoverlent og kompetent arbeidsmiljø i et av Norges største skogeierandelslag. Vi motiveres av å skape engasjement for økt verdiskaping i skogen. Vi tilbyr godt arbeidsmiljø, konkurransedyktige betingelser, bedriftshelsetjeneste, god pensjonsordning og tjenestebil.

Kvalifikasjoner

For å trives i rollen må du være strukturert og like å jobbe med mennesker. Arbeidet består i oppsøkende virksomhet, inngå, gjennomføre og avslutte avtaler og være imøtekommende, kommunikativ og løsningsorientert. Du jobber i team, men har samtidig en svært selvstendig rolle i oppfølging av skogeier og entreprenør.

Vi søker deg som har relevant skogfaglig utdanning, på bachelornivå eller høyere. Annen bred og relevant praksis kan kompensere for manglende formalkompetanse. Du bør ha basis IT-kunnskap og god evne til å sette deg inn i nye ting.

Stillingsannonse med kontaktopplysninger og søknadsskjema finner du her