Glommen-Mjøsen Skog - Interesse for investeringer i grønn industri

Interesse for investeringer i grønn industri

Moelven Industrier ASA fortsetter å levere solide resultater. Grønne investeringer er i vinden, og det skader heller ikke at Moelven kan skilte med historikk og erfaring.

Merete Haagenrud 22.09.2020

Adm.dir. Gudmund Nordtun sier til Østlendingen at det er flere som har meldt sin interesse for Moelven-aksjene, men at Glommen Mjøsen Skog ikke har hastverk med å få solgt. 

Største eier i Moelven Industrier med 79,8 prosent av aksjene

Da Glommen Mjøsen Skog sikret seg 71 prosent av aksjene i Moelven i januar 2020 utløste det tilbudsplikt. AT Skog besluttet å selge sin aksjepost på 7 prosent til Glommen Mjøsen Skog som ble eier av nesten 80 prosent av Moelven.

Moelven Industrier er en ledende aktør i både Norge og Sverige og Glommen Mjøsens mål er å utvikle en eierside som kan bringe konsernet videre.

- Vi har ikke hastverk og har ikke bestemt oss for hvor stor del av Moelven vi skal selge, men vi skal være den dominerende eieren i Moelven også i framtida. Hvor stor del av aksjene det tilsvarer, kommer an på sitsen blant de andre framtidige aksjonærene, sier Gudmund Nordtun til Østlendingen